Nyitólap Programozás oktatás Minta webshop Kapcsolat Belépés Regisztráció Menü

Kulcs.

Egyszer volt de nem biztos hogy igaz volt a mesebeli világ tengerpartján volt egy kulcs. Ennek a kis kulcsocskának volt egy kulcs apuja egy kulcsanyuja, és kis kulcs testvérei. Ahogy telt múlt az idő a kis kulcsok cseperedtek a kis kulcsokból egyre nagyobbak lettek és ezáltal egyre nagyobb zárakba is beleillettek ráadásul egyre többet ki is tudtak nyitni.

Egyszer aztán mikor ez a kicsi elzett már nem is volt olyan kicsi úgy határozott, hogy elmegy szerencsét próbálni. Történt mindez egy szép napfényes tavaszi napon, amikor kellemes hőmérséklet és gyönyörű szikrázó napsütés volt, a madarak ciripeltek a tücskök pedig cscseregtek. Leugrott a kulcstartóról és elindult a szép virágos réten ez a rét egy szivárványos rét volt, méghozzá azért volt szivárványos, mert rengeteg színű virággal volt tele, és ezáltal a szivárvány összes színe megtalálható volt ezen a réten. Az illatokról már nem is beszélve, olyan mesebeli illat volt ezen a szivárványos réten.

Szóval a ment mendegélt és azon gondolkozott milyen jó lenne megtalálni a hozzá illő párját, akivel már szinte úgy hasonlítanának egymásra mintha valamelyikük egy másolat lenne, mint a kulcs és a másolata. Miközben ment mendegélt egyszer csak egy zár elágazáshoz ért, tudjátok ez nagyon hasonlít az útelágazáshoz csak ezt zárelágazásnak hívják. Na szóval ennél a zárelágazásnál találkozott egy aranyos idős nénivel. Mikor odaért a nénihez látta, hogy a néni elvan keseredve, oda szólt neki szép illedelmesen, jó napot nénje. Mi a probléma?

Jaj édes fiam képzeld itt van nálam ez a nagy bőrönd tele van szebbnél szebb göncökkel, és estére randira megyek. Első alkalommal találkozok a barátommal és nem tudom felvenni a meseszép ruhámat amiben eltudnám csábítani a nagy őt vagy A-t és ráadásul a lanolinos tusfürdő is benne van ami ápolja a bőrömet. Tudod milyen régen fürödtem már édes fiam? Nem tudom nénje de biztosan igazat mondasz mert olyan szagod van mint egy 100 éve takarított pöcegödörnek. Hát ha te sem fürdöttél volna már legalább egy évezrede, és mindennap úgy izzadnál mint én na meg a lovam, akkor neked sem lenne olyan illatod mint a húgodnak illetve hugonak aki boss.

A fejemet is régen mosták már meg, pedig rám férne egy kis fejmosás, édősapám is megmondta. De én azt mondtam neki drága egyetlen egy édesapám, már ha tényleg te vagy az édesapám, mert ugye anya csak egy van, sőt apa is, de az apáról elméletileg csak az anya tudja ki is a valódi. Na szóval édesapám az a jó bene hogy ilyen régen mostam hajat, mert így legalább nem kell mindennapnak reggelén belőnöm a sérót hanem a kosztol annyira összeragad mintha egy nagyon erős hajlakott használnák, ami ha Londonban leszállva a repcsiről esőben még midig tartana a frizurám. Képzeld édes fiam nincs nálam a bőrönd kulcsa és most így retkesen kell elcsábítanom a leendő emberemet ezért azon gondolkozok, hol van a közelben valami csatorna telep ahol találkozhatnák vele mert akkor legalább nem jönne rá hogy én bűzlök annyira mint a 10 napos záptojás.Cseppet sem aggódj nénike én vagyok a megoldás kulcsa a problémádra mondta a kulcsocska.Mindjárt kinyitom neked a zárat. Előszőr behatolok, kicsit mocorgok a zárban, és láss csodát már nyílik is a zár. Ahogy a zár kikattant, a bőrönd teteje felhajtódott elkezdtek kiszállni belőle a csillám porok, és a színes lepkék amelyek most keltek ki a bábjukból. A táskából kikandikáltak a márkásabbnál márkásabb parfümök, hajlakok, tusfürdők, minden féle óvó szerek amelyek gumiból vannak, és különféle játékszerek amiket nőknek fejlesztetek ki. A néni annyira megörült, hogy szinte már majdnem meg is őrült, kapásból láthatóan 300 évet fiatalodott, a haja nem megőszült szempillantás alatt hanem kiszőkült, még annál is jobban mint amikor egy szőke hajúnak a nap kiszívja a benne levő maradék árnyalatot mind az utolsó cseppig.

Ahogy azon ügyeskedett a fiatal szőke bombázóvá vált néni, hogy visszahajtsa a bőrönd fedelét, amely nagyon tele volt a játékszereivel, rá spriccelt az egyik tusfürdő tartalma, és azon nyomban a pöcegödör gödör illatú nő átváltozott egy makulátlan tisztaságú kellemes illatú hölgyé. Az egész olyan gyorsan történt mintha varázsütésre ment volna végbe a folyamat.

Ezután a lány kecsesen oda térdepelt a hős zár nyitója elé és e szavak hagyták el ajkait. Kedves idegen megmentetted a randimat ezért a szememben egy hős vagy. Van kedved meghívni vacsorára? Evés közben megiszunk pár liter bort, és remélem visszaélsz a helyzeteddel.

Ettől pár mondattól a kulcs egyből átváltozott mesebeli herceggé, és így felelt úgy érzem ez egy kulcskérdés mindkettőnk számára ezért a válaszom talán helyet igen. Kézen fogták egymást elmentek a naplementében, és azóta is boldogan élnek.Létre hozta: zoli-web.hu tulajdonosa, 2019-10-16, utolsó módosítás dátuma: 2021-03-26